Ir al contenido principal

Editorial VOX? ELS NEGRES TENIM MEMORIA

 Editorial                                                               VOX? ELS NEGRES TENIM MEMORIA...








Es mol important aclarar la nostra análisis davant de numerosos manifestacións contra VOX formació política elegida per la ciudadanía i amb Onze diputats al Parlament del parc de la ciudadela. Un partir amb un discurs xenófobo i amb un portaveu negre com tambè té la Cup i Encomú de Ada Colau. Condenamos y repudiems el discurs de Vox i el silenci de altres partits amb responsabilitat de govern. I amb un portaveu negre com també té la Cup i encomú. Condemnem i repudiem el discurs de VOX i el silenci de altres partits amb responsabilitat de govern des de l'assassinat de Aliu Djob. Aquestes mobilitzacions estan dirigides a "evitar que ultres entrin al Parlament" com si les paraules en seu parlamentària de Herribert Barrera, no existissin. Es parteix de dues premisses, la primera és que Garriga va inventar i va portar el racisme a Catalunya. la segona és que les víctimes de l'racisme som estúpides i no tenim memòria ni consciència pròpia. Eviten el necessari debat entre les víctimes del racisme és com si una dona violada en una roda de reconeixement hagués de identificar obligatòriament només a què li va penetrar i oblidar-se de qui li van subjectar, van pegar i van tancar les portes amb porti per evitar que escapi mentre pujaven la música de Don Omar i el seu "Gasolina", evitant així que s'assabentessin els veïns. Si aquesta dona pretén anar més enllà i assenyalar als policies i guàrdia jurats compluces, llavors aquests homes seureuniran i després d'un examen mèdic fals la declaressin dement, li traguessin els seus fills i la encerran en un psiquiàtric. Amb això pretenen recuperar el prestigi i la tan necessària legitimitat dels negres despistats i col·lectius antiracistes d'immigrants. Ningú pot qüestionar aquest esquema maniqueu i trampós, el migrant o racializado que ho faci, se li titllarà de "líder impopular o estar mal vist" afroderecha, misÒgin, espanyolista, homòfob, heteropatrialcal etc... d'aquesta forma els Negres que arriben a les institucions son molt dociles i arrofillados que prèviament els blancs de dreta o esquerra, ja han seleccionat i que estan ben vistos pels indepes, LGTBI i progress blancs en general (Barak Obama) i són tan populars que confonen subjectes polític amb cossos. És a dir, matem a Senghor i la Negritud passa a ser només un cos (pigmentocracia) i no una concepció d'afirmació revolucionària.

O sigui, fins que vox va arribar a Barcelona com la resta d'Espanya, no havia racisme. Ni va existir PC Plataforma per Catalunya. El racisme que patim les dones i homes negres i gitanos estàvem feliços. Les empledas domèstiques de sarria que tenen cura dels fills de Marta Ferrusola, Ada Colau o Elsa Artadi cobraven com Carme Forcadell. El racisme catalanista condescendent amb bones formes ens encantava. Les dones africanes, guineanas, dominicans, marroquins i bolivianes als quals la generalitat roba els fills, no existia. Ni hagut militants panafricanistas assassinades per els (Mossos) crims com Aliu Djob, Abdull, Ogyanangu o Desire amb 21 trets pero la guardia urbana o el senegales Mor llançat per la finestra de casa seva a Salt .... tot era perfecte ... no hi havia batudes ni expulsions, van ser els que van a amenzar a Daniela Ortiz? 

 Va ser vox qui va seduir a CUP perquè signessin una llei de desconexió amb l'Estat que eliminava els drets dels treballadors migrants a Catalunya perquè havia d'aixecar la República? Va ser el negre fatxa d'Ignacio Garriga qui desde la seva casa va obligar a TV3 a criminalitzar els migrants en les seves tertúlies elitistes del proyecto de un pais blanc i europeu?.

Es vox qui crec les macro ong blanques que s'embutxaquen el 88% dels diners de l'Estat i la Unió Europea, mentre les associacions africanes i llatines es unden, tanquen i els seus fills van a l'latin king i acanvi ens imposeu mediadors i antropòlegs neocolonials que ens estudien con animales?. Nosaltres no som d'vox és mes el coneixem fa 400 anys i ho odiem a l'igual que la resta dels partits. Però a vostè també els coneixem. Va ser un vostè anomenat Bartolomé de les cases qui va demanar que portessin treballadors negres com a esclaus a Abya Yala (Com avui les pasteres des d'Àfrica). I van ser altres anomenats Bolívar, Higgins i Sant Martin a qui li vam donar plata, molta armes i soldats per abolir l'esclavitud i el que van fer va ser encadenar a l'capitalisme patriarcal esclavista que ens obliga a emigrar a Espanya.

Com quiéns han governar a l'ajuntament i no han fet res ara van negar canviar la plaça António López i van expulsar de l'subconscient col·lectiu i amb su silenci a l'Kemit Karebah, Ras Babi i l'honorable Dr. Arcelin, Ara de cop i volta ens volem parlar de Vox. Que potser és Vox qui va posar als negres a malviure recollint ferralla mentre els okupes es feien senadors i regidors i pactaven amb Mas i Puigdemont? Alguns d'aquests ja instal·lats a l'ajuntament de Badalona han permès que fins avui hagi 29 negres desapareguts de l'incendi i van anar a sopar a Nadal. De debò Creis que som tan estúpids? 

 Els 6 germáns negres morts a Gorg i els 29 desaperegut tambè van ser dirigentes de Vox?Que ha afet la clase política progre al consistori de Badalona per donar Reparació como va ser Durban 2001 y la PNL2010?.  Potser no tinguem telegram i instagram ni títols en Pompeu Fabra ni sapiguem fer-li fel·lacions a Artur Mas, Puigdemont o Salvador Illa però nosaltres, si tenim memòria, memòria negra. Nosaltres no som d'vox és mes el coneixem fa 400 anys i ho odiem a l'igual que la resta dels partits. Però a vostè també els coneixem. Va ser un vostè anomenat Bartolomé de les cases qui va demanar que portessin treballadors negres com a esclaus a Abya Yala com avui les pasteres des d'Àfrica. I van ser altres anomenats Bolívar, Higgins i Sant Martin a qui li vam donar plata, molta armes i soldats per abolir l'esclavitud i el que van fer va ser encadenar a l'capitalisme patriarcal esclavista que ens obliga a emigrar a Espanya. Nosaltres no som d'vox és mes els coneixem fa 400 anys i ho odiem a l'igual que la resta dels partits. Però a vostè també els coneixem. Va ser un vostè anomenat Bartolomé de las Casas qui va demanar que portessin treballadors negres com a esclaus a Abya Yala, com avui les pasteres des d'Àfrica. I van ser altres anomenats Bolívar, Higgins i Sant Martin a qui li vam donar plata, molta armes i soldats per abolir l'esclavitud i el que van fer va ser encadenar a l'capitalisme patriarcal i esclauista que ens obliga a emigrar a Espanya i Europa. Dons tenín memoria.

Les negres que hem nascut a Catalunya i ja tenim cabells blancs tenim la responsablitat de construí un espai negre, Panafricanista i independient amb les nostres filles de guardar la memòria i donar la batalla d'el relat i narrativa enfront dels hippies i separar el gra de la palla i no deixar-se instrumentalitzar pels que mai els hem interessat 😔. Marcus Garvey va dir que un poples sensa memoria está mort.

I recordar les paraules i ensenyaments del mostré referente, Dr. Alfonso Arcelin a la Universitat de Alcalá el 1992:                   "Boikotear les olimpíades no és odiar a Catalunya ni Espanya sinó precisament una expressió d'amor i abans de res un aclariment de el sentit estratègic de les nostres lluites com cimarrons. Ells lluiten contra el racisme i fan bé, tot el nostre respecte. Nosaltres, els cimarrons en cambi lluitem contra la colonialitat és a dir per i per al Black Power "

Com ens diu Winnie Madikizela cap és Panafricanista a casa, no es pot ser cimarrón sense escapés a l'kilombo, els esclaus que estant encontrá de l'amo però romanen en la plantació, no són salvatges, són incoherents i perverteixen la unitat temàtica. El gran Bob Marley va dir: emancipate yourself from mental slavery. L'única manera que cap de bestiar ens confongui és que els negres militin i s'afiliïn que militen a la base, organitza el moviment negre que lluitin amb Pau, força i alegria

Uhuru! Black Power

FREE PABLO HASSEL

Visca Arcelin 

A lutta continúa💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Comentarios

Entradas populares de este blog

LAS DIFERENTES POSTURAS SOBRE LA INDEPENDENCIA Y SEPARACIÓN DE GUINEA ECUATORIAL 1966

Texto editado por: Esasom Mba Bikie Nosotros el pueblo de Guinea Ecuatorial, no consideramos nuestro país pequeño, por eso decimos GRAN PAÍS. Aunque solo hubiera un hombre y una mujer en este país, para nosotros es EL GRAN PAÍS,  DEL GRAN PUEBLO DE LA GUINEA ECUATORIAL. Los guineanos aunque estemos solos, decimos que somos grandes. Por Francisco Macias Nguema Biyogo    VIERNES DÍA 19 DE AGOSTO DE 1966 Don ENRIQUE GORI MOLUBELA (Postura del Presidente de la Asamblea ante la INDEPENDENCIA DE Guinea Ecuatorial) Don Enrique Gori Molubela El 19 de agosto de 1966, día de su llegada, el Subcomité hizo una visita al Presidente de la Asamblea General, Don Enrique Gori Molubela. Asistieron a la reunión algunos otros miembros de la Asamblea. En una declaración de bienvenida, el Sr. Gori Molubela informó al Subcomité de que la totalidad del pueblo de Guinea Ecuatorial deseaba que el Territorio obtuviese la independencia. El problema residía en cómo y cuándo. Por su parte, el Sr. Gori Molub

Acto 32º Aniversario de la Fundacion del Movimiento Panafricanista de España 1986-2016

32º Aniversario de la Fundación del Movimiento Panafricanista de España 1986-2017 PREFACIO Acabar con el Mto. negro -cimarrón - ha sido un objetivo de todos los gobiernos anteriores y posteriores a la democracia en España. Sin embargo, tras 40 años  el MPE,  es hoy la única organización Negra activa en España, nacida en Madrid durante la transición. La verdadera razón de que el Mto. Negro siga  subsistiendo, no esta en su gran cobertura social, sino en su estrategia política, con sus raíces en la experiencia afro de los 70-80.   El  Movimiento-Panafricanista es un espacio  político sociocultural cuya filosofía  se dedica a la búsqueda de la agencia africana-en todas las áreas y sectores de la sociedad. E termino panafricanista   se usa para hacer referencia a los partidos u organizaciones de ideología nacionalista revolucionario negra de la línea garveyistas y afrocentrada, que a su vez son de cimarrones o revolucionarios, sea en forma de comunismo, socialismo o socia

MANIFIESTO POR LA REPARACIÓN

MANIFIESTO PANAFRICANO 2006 POR LA REPARACIÓN, LA DEMOCRACIA Y EL FIN DEL GENOCIDIO EN ÁFRICA MADRID 25 MAYO DÍA INTERNACIONAL DE ÁFRICA Como acordó la ONU en la conferencia de Durban Sudafrica 2001, la globalización económica y el racismo tienen su origen en el tráfico y comercio de esclavos, la colonización y la discriminación de los migrantes. El comercio de Esclavos destruyó la economía africana y la reemplazó por una exótica que alimenta y enriquece a Europa a costa del sufrimiento de 800 millones de africanos. Regiones enteras, fueron arrasadas, y sus habitantes secuestrados y deportados a América. Como resultado África fue transformada en un coto de caza humana, siendo privada de campesinos, científicos, médicos, artesanos, educadores, empresarios, líderes políticos y religiosos, poetas, filósofos, músicos, en definitiva todos los elementos humanos necesarios para el progreso socioeconómico. Algunos dirigentes, erróneamente, creyeron que podían escapar del holocausto, colaborand